Woningen, appartementen en bedrijfsobjecten te koop in Den Haag, Dekkers De Groot NVM Makelaardij

Huur en verhuur

 

Den Haag is een bedrijvige stad. Een stad met internationale allure die onderdak biedt aan vele ambassades, instituten en multinationals en een stad waar duizenden professionals uit vele landen voor langere of kortere tijd werken. Dat betekent dat er een grote behoefte bestaat aan kwalitatief hoogwaardige huurwoningen. Voor expats. En voor 'gewone' burgers die flexibiliteit en woongemak hoog in het vaandel hebben staan.

Vraag + aanbod = Dekkers de Groot

Dekkers de Groot is perfect in de regio ingevoerd en brengt vraag en aanbod soepel samen. Dankzij uitstekende contacten met verhuurders bieden wij veel keuze en kunnen wij snel passende oplossingen voor woonwensen formuleren. Kaal, gestoffeerd of gemeubileerd? Beheerdiensten? Een meertalig kantoor dat u meteen informeert over de regio, de scholen, het winkelaanbod en de essentiële faciliteiten? Het inhuren van onze professionals versoepelt het huurtraject!

Zelf verhuren via Dekkers de Groot?

Ruimte over? Tijdelijk in het buitenland? Dekkers de Groot beschikt over de juiste contacten om uw woning(en) snel te verhuren. Tegen een goede prijs. En aan betrouwbare huurders. Wij onderhouden warme banden met gerenommeerde (internationale) organisaties en nemen u desgewenst het hele traject – van bemiddeling tot ondersteuning en beheer – uit handen.