Woningen, appartementen en bedrijfsobjecten te koop in Den Haag, Dekkers De Groot NVM Makelaardij

Koop en verkoop

 

De vastgoedmarkt is volop in beweging. Door de razendsnelle opkomst van online platformen – zoals Funda – is de transparantie toegenomen. Maar er zijn er ook panden die u niet direct op internet kunt vinden. Dekkers de Groot overziet de volledige huizenmarkt en maakt altijd een perfecte preselectie uit het brede aanbod. Ook verkopers profiteren volop van onze werkwijze. Omdat wij de wensen van potentiële kopers goed kennen, is de kans op een vlotte "match" namelijk extra groot.

Beter geïnformeerd? Meer kans op uw droomhuis!

Dekkers de Groot is uitstekend thuis in groot Den Haag en beschikt vaak als eerste over informatie over nieuw, interessant aanbod. U bezichtigt uitsluitend panden die goed aansluiten op uw wensen, zodat u zo min mogelijk tijd hoeft te investeren. Bovendien adviseren wij u over alle facetten, inclusief bouwkundige en juridische aspecten, bestemmingsplannen, VvE, aktes, prijsstelling en kadastrale recherche – een prettig gevoel!

De speurtocht naar de juiste koper

Een makelaar die echt met u meedenkt? Geen zin om zelf bezichtigingen in te plannen? Een adviseur die weet welke kopers serieus geïnteresseerd zijn? Dekkers de Groot kent de Haagse huizenmarkt als geen ander en beschikt over een breed bestand van potentiële kopers. Verkopen via ons kantoor bespaart tijd en kan u veel geld opleveren. Wilt u snel verkopen of heeft u de tijd om 'het beste bod' af te wachten? Door een reële inschatting te maken en de markt goed te analyseren zorgen wij voor een soepel verkooptraject met optimaal resultaat. Uiteraard houden wij u perfect op de hoogte van onze vorderingen en gaat veel aandacht uit naar after-sales.

Deelbegeleiding– maximale service, minimale kosten

Heeft u een koper op het oog en wilt u alleen de afhandeling uitbesteden? Heeft u uw droompand gevonden, maar kunt u het niet eens worden over de prijs? In die gevallen – maar ook als het gaat om bijvoorbeeld taxaties, het opstellen van koopcontracten, aktes en hypotheekadviezen – kunt u volledig op onze expertise vertrouwen. U besteedt dan een deel van het traject uit en houdt de rest in eigen hand. Een scherp tarief is gegarandeerd!